Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης Ηλεκτρονικού καταστήματος «GLOBALLY»

1.ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ

1.1. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της «https://globally.gr» από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την απόλυτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει με λεπτομέρεια τους όρους αυτούς, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της «https://globally.gr» και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1.2. Γενικές Πληροφορίες για την Εταιρεία:

Α) Γραμμή επικοινωνίας πελατών/ χρηστών:

-Τηλεφωνικά: (+30) 211 416 6317

-Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email): support@globally.gr

Β) Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: τηλ. (+30) 211 416 6317

Γ) Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-18:00 (εκτός αργιών )

Εορταστικό ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρο: Καθημερινές 9.00 πμ-9.00 μμ.- Σάββατο 12.00 & 19/12 9.00 πμ-3.00 μμ. – Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 9.00 πμ-6.00 μμ.

Δ) Αποθήκη: …………………..

Fax: …………………

ΑΦΜ:……………..….., ΔΟΥ ΙΖ’ Αθηνών

ΑΡ Γ.Ε.ΜΗ:……………………

2. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

2.1. H ιστοσελίδα «https://globally.gr» είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με επωνυμία «SKYLEVEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», με έδρα την Αθήνα (περιοχή Παγκρατίου) και τα γραφεία της εταιρείας είναι στην οδό Δαμάρεως, αριθμός 199, τκ 11631. Οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά από σταθερό με χρέωση σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας στο τηλέφωνο (+30) 211 416 6317  (για διεθνείς, εθνικές κλήσεις και κλήσεις από κινητό) με χρέωση σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας και στο e-mail: sales@skylevel.gr).

2.2. Πάγιος σκοπός της εταιρείας «SKELEVEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα, τόσο στους πελάτες μας, όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας αλλά και άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις, ώστε να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, καθώς και να δημιουργήσουν λογαριασμό χρήστη που θα τους διευκολύνει στις αγορές τους. Στην ως εν λόγω ιστοσελίδα (website) ο εκάστοτε πελάτης έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται για την ποικιλία, τα χαρακτηριστικά αλλά και το για το υπάρχον απόθεμα σε όλα τα προιόντα που είναι ανεβασμένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας εξυπηρετείται και από την αποθήκη των συνεργαζόμενων εταιρειών αλλά και από δική μας αποθήκη, πάντα σε συνάρτιση με το περιεχόμενο, τον όγκο αλλά και τος είδος του προϊόντος.

2.3. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελεί eshop, το οποίο θα λειτουργεί ως «διαμεσολαβητής» στην ηλεκτρονική πώληση εμπορευμάτων διαφόρων πωλητών, κάθε νομικής μορφής αλλά και ως άμεσος προμηθευτής προιόντων (λιανικού και χονδρικού εμπορίου). Συγκεκριμένα, μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας «www.globally.gr» θα προβάλλονται στους καταναλωτές προϊόντα, ενώ θα τους παραπέμπει σε μία δεύτερη ηλεκτρονική ιστοσελίδα με στοιχεία «www.vendors.globally.gr» που θα αφορά εμπόρους και στην οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος για συνεργασία έμπορος (ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο) θα μπορεί να διαβάσει τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος του, τους όρους συνεργασίας του με την Εταιρεία μας και τις προμήθειες χρέωσης που θα έχουν συμφωνηθεί με τον ίδιο και την Εταιρεία μας.

3. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

3.1. Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας «SKYLEVEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και των παρόντων (αναλόγως των τροποποιήσεων της σχετικής Νομοθεσίας) ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

3.2. Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο επισκέπτεται τις σελίδες του site ή κάνει χρήση των υπηρεσιών για λόγους συντομίας στο παρόν αναφέρεται ως “χρήστης”. Όλες οι υπηρεσίες που υπάρχουν στο site ή πρόκειται να δημιουργηθούν στο μέλλον υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, ενώ η επίσκεψη στις σελίδες και/ή η χρήση των υπηρεσιών του site προϋποθέτουν την πλήρη και ανεπιφύλακτη κατανόηση και αποδοχή των ίδιων όρων.

3.3. Η «SKYLEVEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της ιστοσελίδας «www.globally.gr». Το περιεχόμενο της εν λόγω ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας με την επωνυμία «SKYLEVEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» και τον διακριτικό τίτλο «SKYLEVEL». Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στην ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου της, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Εταιρείας «SKYLEVEL».

3.4. Η Εταιρεία «SKYLEVEL» διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας (στο εξής: η Ιστοσελίδα) ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Ο έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας προϊόντων που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα (στο εξής: ο Πελάτης). Η Εταιρεία «SKYLEVEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα.

4. ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΏΝ

4.1. Στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε προϊόντα που πωλούνται αποκλειστικά σε τελικούς καταναλωτές, χρήστες ή επιχειρήσεις, ενώ επιτρέπεται η περαιτέρω εμπορική προώθηση των προϊόντων από χρήστες ή καταναλωτές ή φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

4.2. Επίσης, σε περίπτωση που ο χρήστης ή ο καταναλωτής αγοράσει προϊόντα που απαιτούν ειδική τεχνική συναρμολόγηση ή τυχόν εγκατάσταση ή χρήση, θα πρέπει ο καταναλωτής να είναι σίγουρος για την αγορά αυτού, καθώς η Εταιρεία αλλά και οποιοσδήποτε συνεργάτης δεν φέρει καμία ευθύνη για την χρήση αυτού. Εξ αυτού του λόγου για την σωστή εγκατάσταση, για την μεταφορά καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές αυτού, παρακαλούμε να επικοινωνείται με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Εταιρείας μας στα σχετικά τηλέφωνα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα (στοιχεία επικοινωνίας).

4.3. Με την είσοδο του καταναλωτή στην ιστοσελίδα, ο ίδιος μπορεί να περιηγηθεί σε αυτήν και να γίνει επίσημα χρήστης της, βάζοντας το ονοματεπώνυμο, το email και τηλέφωνο του. Ενώ για την αγορά προϊόντος από την ιστοσελίδα του «e-shop», θα καταγράφει στην σχετική φόρμα των προσωπικών του στοιχείων και επικοινωνίας τα εξής: 1) το ονοματεπώνυμο, 2) το email, 3) το τηλέφωνο, 4) την διεύθυνση κατοικίας, την διεύθυνση αποστολής του προϊόντος και 5) τα στοιχεία χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή και Paypal ή prepaid κάρτα.

4.4. Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν σχετικά με τα προσωπικά του στοιχεία σε όλο το περιοχόμενο των ιστοσελίδων, είναι ακριβείς. Ο χρήστης-πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από την Ιστοσελίδα και η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής του Πελάτη – χρήστη ή τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ επιλεγόμενων από τον ίδιο προϊόντων που παρέχονται από αυτή.

5. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

5.1. Τα φυσικά ή τα νομικά πρόσωπα που επισκέπτονται την ιστοσελίδα μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα, είτε ως απλοί επισκέπτες, είτε ως εγγεγραμμένοι χρήστες και για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων εξ’ αιτίας της πρόσβασης αυτής ισχύει η παρούσα πολιτική.

5.2. H εταιρεία με την επωνυμία «SKYLEVEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», είναι η υπέυθυνη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη και ελέγχει την επεξεργασία των δεδομένων του, πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων 679/2016/ΕΚ (ΓΚΠΔ) .

5.3. Στο παρόν ο εκάστοτε χρήστης / επισκέπτης/ πελάτης πρέπει να ενημερωθεί για το νομικό πλαίσιο των προσωπικών δεδομένων και πιο συγκεκριμένα για τα κάτωθι:

Α) Σχετικά με την εκτέλεση σύμβασης (άρθρο 6.1.β ΓΚΠΔ):

i) Προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός της εκτέλεσης της σύμβασης πώλησης από απόσταση ή για να ληφθούν μέτρα κατ’ αίτηση του χρήστη πριν από τη σύναψη σύμβασης, και, ιδίως, να μπορεί ο χρήστης να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του στην ιστοσελίδα «www.globally.gr» είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από αυτόν κατά την εγγραφή και την καταχώριση της παραγγελίας του στην φόρμα καταχώρισης της παραγγελίας και η καταγραφή και παρακολούθηση των συναλλαγών του. Σκοπός της βασικής αυτής επεξεργασίας των δεδομένων είναι για κάθε χρήστη, η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας, η επικοινωνία και η αποστολή πληροφοριακών μηνυμάτων που αφορούν τα στάδια της διεκπεραίωσης της παραγγελίας, η παροχή διευκρινίσεων σχετικών με την παραγγελία και γενικώς η ανάλυση και οι πληροφορίες για αγορές που έχει πραγματοποιήσει, η παράδοση της παραγγελίας στο χώρο επιλογής του, η επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του σε κάθε αναγκαία περίπτωση και η ενημέρωση του για το υπάρχον απόθεμα που έχει στην αποθήκη του η κάθε συνεργαζόμενη με εμάς Εταιρεία.

ii) Επίσης, προς διευκόλυνση των εγγεγραμμένων χρηστών με την δημιουργία λογαριασμού χρήστη είναι απαραίτητη η συμπλήρωση με δεδομένα τιμολόγησης και αποστολής, πληροφορίες για τις αγορές του, διαχείριση της επικοινωνίας του με την Εταιρεία και την επιβράβευση με πόντους και προνόμια από τις αγορές του σε περίπτωση που είναι επίσης μέλος προγράμματος λήψης προπληρωμένων καρτών (prepaid).

B) Σχετικά με τα έννομα συμφέροντα των χρηστών (άρθρο 6.1.στ ΓΚΠΔ)

i) Κάποιας μορφής επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την βελτίωση των υπηρεσιών της Εταιρείας, τον εντοπισμό προσπάθειας απάτης ή κακής χρήσης, την τυχόν συνεργασία με δικαστικές και ρυθμιστικές αρχές. Επίσης, για την τακτική ενημέρωση του επισκέπτη ή/και του εγγεγραμμένου χρήστη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (SMS) ή οποιουδήποτε άλλου πρόσφορου μέσου επικοινωνίας στα στοιχεία επικοινωνίας του, που αποκτήθηκαν νομίμως, στο πλαίσιο της χρήσης του «www.globally.gr», για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας στο πλαίσιο της συναλλακτικής τους σχέσης (άρθρο 11 παρ. 3 του ν.3471/2006) και εφόσον o χρήστης δεν αντιτάσσεται σε αυτή την επικοινωνία. Η ενημέρωση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει ενημέρωση για τα προϊόντα της ή/και προσφορές ή/και διαγωνισμούς, την επικοινωνία για την διεξαγωγή ερευνών για τη βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της προς τους χρήστες της καθώς και άλλες προωθητικές ενέργειες της και την εξυπηρέτηση παρόμοιων σκοπών.

ii) Επίσης, η Εταιρεία μπορεί να επικοινωνεί με τον επισκέπτη ή/και εγγεγραμμένο χρήστη μέσω υπηρεσιών μηνυμάτων όπως Viber, WhatsApp κλπ, για λόγους καλύτερης επικοινωνίας και ελέγχου του κόστους αυτής. Τέλος, η Εταιρεία θεωρεί ότι στα έννομα συμφέροντα της περιλαμβάνεται η εμφάνιση και προώθηση της ίδιας και των πελατών της, όπως και των προϊόντων της στα ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα (social media) και τις λοιπές υπηρεσίες, δίνοντας επίσης την ευκαιρία στους λοιπούς χρήστες αυτών των δικτύων να μετέχουν σε προωθητικές ενέργειες καθώς και να δηλώνουν ότι τους αρέσει (“like”) η σελίδα μας και να αναρτούν σχόλια για τα προϊόντα που εκάστοτε θα προωθεί η Εταιρεία.

iii) Κάποια δεδομένα των χρηστών διατηρούνται για τη συμμόρφωση με έννομη υποχρέωση της Εταιρείας όπως για σκοπούς φορολογικούς και λογιστικούς για την έκδοση σχετικών τιμολογίων και αποδείξεων (έννομη υποχρέωση -άρθρο 6.1.γ ΓΚΠΔ):

5.4. Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης έχει δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και επικαιροποίησης των προσωπικών του δεδομένων που γνωστοποιεί και οφείλει να γνωστοποιεί το συντομότερο στην Εταιρεία, ενώ τυχόν αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που έχει δηλώσει με την εγγραφή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα της στην ιστοσείδα «www.globally.gr» μπορεί να γίνει εντός 15 ημερών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του.

6. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΩΝ / ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

6.1. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006, ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

6.2. Η Εταιρεία θα μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών / απλών επισκεπτών ως εξής: ως απλός επισκέπτης: Στην περίπτωση αυτή τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρηθούν στα αρχεία της Εταιρείας για σαράντα (40) ημέρες από την παράδοση ή την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας του και η επεξεργασία τους θα αφορά αποκλειστικά και μόνο στην εκτέλεση της σύμβασης πώλησης από απόσταση. Τα δεδομένα όμως, που αποδεικνύουν την πραγματοποίηση της συναλλαγής θα διατηρηθούν για φορολογικούς λόγους (παραστατικό τιμολόγησης) και τα δεδομένα επικοινωνίας του θα χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας, εκτός αν ο χρήστης έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί τέτοια επικοινωνία και ως εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος στην περίπτωση που έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη (user account) και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της Εταιρείας μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους. Μία φορά το χρόνο η Εταιρεία θα ζητά από τον εγγεγραμμένος χρήστη να επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχείων που αυτή διατηρεί και να τα επικαιροποιήσει εφόσον υπάρχουν αλλαγές. Ο εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μεταβάλλει ή να διορθώσει τα δεδομένα του κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό του στην ιστοσελίδα «www.globally.gr» με το όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης του (password). Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση της Εταιρείας, αλλιώς αυτή δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

6.3. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης ή ο εγγεγραμμένος χρήστης δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της Εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας (Euronet) που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.

7. Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

8.Η Εταιρεία αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει αμέσως ή εμμέσως, τυχαία ή κατά συνέπεια ή με οποιαδήποτε τρόπο σχετιζόμενη με την πρόσβαση ή τη χρήση της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς όμως να περιορίζεται, οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας προκληθεί από ιούς που μπορεί να επηρεάσουν τον εξοπλισμό (Η/Υ) του πελάτη ή την εγκυρότητα των πληροφοριών που απέκτησε μέσω της ιστοσελίδας.

9. Η ιστοσελίδα περιέχει εξωτερικούς συνδέσμους (links) για την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με το προϊόν που ενδιαφέρεται ο πελάτης. Η Εταιρεία αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο όλων των εξωτερικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners, video) που παρατίθενται και τις από αυτά αντλούμενες πληροφορίες – παρουσιάσεις τρίτων σχετικά με τα προϊόντα. Οποιαδήποτε παραπομπή σε ιστοσελίδα (site) τρίτου μέσω συνδέσμου που βρίσκεται στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας μας, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η Εταιρεία εγκρίνει, υιοθετεί ή συστήνει ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο ή τις ιστοσελίδες των τρίτων και τις παρεχόμενες σε αυτές πληροφορίες, και η πρόσβαση σε αυτές γίνεται με δική σας ευθύνη.

10. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και αναγκαία μέτρα για σωστή πληροφόρηση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας, επιφυλασσόμενη ρητώς ως προς τυχόν λανθασμένη αναγραφή τιμής από παραδρομή που οφείλεται σε ανθρώπινο ή τεχνικό παράγοντα. Για να καταχωρήσετε και να ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική παραγγελία επιλέγετε από τον κατάλογο προϊόντων ή από την αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και τους τοποθετείτε στο καλάθι αγορών. Εν συνεχεία, συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής, τη διεύθυνση αποστολής και τα τυχόν σχόλια της παραγγελίας για διευκρινήσεις σχετικά με τον τρόπο αποστολής. Αποδέχεστε τους γενικούς όρους συναλλαγών και δίνετε την τελική εντολή παραγγελίας. Η καταχώρηση παραγγελίας δεν συνεπάγεται αυτόματη δέσμευση του αποθέματος.

11. Σε περιπτώσεις χαμηλού σε απόθεμα προϊόντος η Εταιρεία ή συνεργαζόμενη Εταιρεία που διαθέτει το προϊόν, διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει την παραγγελία στο σύνολο της ή μερικώς, εφόσον η διαθεσιμότητα είναι ανεπαρκής, πάντα όμως εφόσον η εταιρεία ενημερώσει με κάθε πρόσφορο μέσο τον πελάτη. Οι παραγγελίες αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορεί ο κάθε πελάτης, εφόσον το επιθυμεί, να λάβει γνώση του περιεχομένου και της πορείας της παραγγελίας του.

12. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

12.1. Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 καθώς και της προσαρμογής της Ελληνικής Νομοθεσίας προς την Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2011, σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, την τροποποίηση της οδηγίας 93/13/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 1999/44/ ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και τη κατάργηση της οδηγίας 85/577/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 97/7/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αριθμό L 304 της 22.11.2011 όπως αυτή τέθηκε σε ισχύ από την 13/06/2014.

12.2. Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

12.3. Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δε τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η Εταιρεία, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

13. Οι εξωτερικοί συνεργάτες της Εταιρείας, όπου διαθέτουν προς πώληση τα προιόντα τους στην Ιστοσελίδα, η Εταιρεία αποθήκευσης, διαχείρισης παραγγελιών και η Εταιρεία υπηρεσίας (ταχυ)μεταφοράς υπόκεινται στους ειδικούς αυστηρούς όρους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που έχουν συμφωνήσει με την Εταιρεία ως Υπεύθυνο Επεξεργασίας.

14. Η ιστοσελίδα κάνει χρήση της πολιτικής «Cookies» και άλλα αυτοματοποιημένα μέσα προκειμένου να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες των διαδικτυακών τόπων μας, όπως τον αριθμό των επισκεπτών της ιστοσελίδας, μέσω οποιουδήποτε φυλλομετρητή και συσκευή που χρησιμοποιείται. Η συλλογή αυτών των πληροφοριών κρίνεται αναγκαία σχετικά με την προσαρμογή της ιστοσελίδας στις ανάγκες των πελατών καθώς της βελτίωσης της προώθησης των προϊόντων που υπάρχουν σε αυτήν. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης για να θυμάται ο εκάστοτε πελάτης τους ιστότοπους που έχει επισκεφθεί και να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που προώθησαν στην Εταιρεία πελάτες.

15. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

15.1. Η παραγγελία ολοκληρώνεται με βάση την κάτωθι διαδικασία:

Α) Αρχικά στη φόρμα «καλάθι αγορών» θα ζητηθεί ο Ταχυδρομικός Κώδικας της διεύθυνσης προορισμού των αγορών σας, καθώς και ο επιθυμητός τρόπος αποστολής με “Μεταφορική εταιρεία» ή με “Εταιρεία ταχυμεταφοράς-Courier” ώστε να γίνει ακριβής υπολογισμός του κόστους αποστολής. Η επιλογή της ταχυμεταφοράς είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες περιοχές της χώρας και για παραγγελίες συνολικού βάρους …………… κιλών. Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία στο σπίτι σας ή από συγκεκριμένα κεντρικά σημεία παραλαβής της περιοχής σας (όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα).

Β) Εν συνεχεία, θα σας ζητηθεί να κάνετε login αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης ή να κάνετε νέα εγγραφή. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να κάνετε αγορές ως απλός επισκέπτης χωρίς απαραίτητα να εγγραφείτε, καταχωρώντας όμως όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Γ) Στην συνέχεια, θα ζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τη τιμολόγηση: α) αν επιθυμείτε απόδειξη ή τιμολόγιο β) όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τη τιμολόγηση, στοιχεία και διεύθυνση τιμολόγησης, καθώς και στοιχεία και διεύθυνση αποστολής αν είναι διαφορετική από αυτή της τιμολόγησης.

Δ) Επιλέγετε επίσης τον Τρόπο Πληρωμής: Εδώ σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε να πληρώσετε ως εξής: 1) με αντικαταβολή (μόνο με μετρητά) (σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας μόνο και για παραγγελία έως ……………..), 2) με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, 3) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (με την επιλογή θα σας εμφανιστούν οι διαθέσιμοι λογαριασμοί) , 4) μέσω της PayPal και 5) μέσω χρήσης δωροκάρτας ή άλλης μορφής prepaid κάρτας. Η δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις, όπου παρέχεται, αφορά μόνο πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα από ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα και μόνο.

Ε) Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας μπορείτε να επισκέπτεσθε την ενότητα “Οι παραγγελίες μου”, ώστε να ενημερώνεστε για τη πρόοδο της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που προκύψει κάποια εκκρεμότητα στην παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει.

15.2. Σε περίπτωση που δε λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή σας να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση, καθώς πιθανώς υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μας μαζί σας.

16. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

16.1. Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Α) Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής και με άτοκες δόσεις βάσει της ισχύουσας εμπορικής πολιτικής με πιστωτικές κάρτες, εξαιρουμένων των πιστωτικών καρτών εξωτερικού, όπως αναφέρθηκε ανωτέρω. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από τη τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία σας.

Β) Αντικαταβολή (μόνο με μετρητά) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα: Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση …………….. ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Η δυνατότητα αντικαταβολής ισχύει σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας και για παραγγελία έως ……………….. ευρώ.

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ IBAN………………………..

Δ) Μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμής μέσω διαδικτύου της PayPal.

Ε) Μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Πληρωμών για online αγορές.

ΣΤ) Χρήση δωροκάρτας ( περισσότερες πληροφορίες ……………………………….).

16.2. Η παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση της τράπεζας ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Συνήθως ο χρόνος αναμονής για τη λήψη επιβεβαίωσης είναι μέχρι δύο (2) εργάσιμες. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα αντίγραφο του καταθετηρίου μαζί με τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ……………………. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε την ημερομηνία, τη τράπεζα, και την αιτιολογία κατάθεσης, μαζί με τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

17. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

17.1. Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την Εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για τη ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, τη τιμή, τη ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης και τον χρόνο παράδοσης. Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει ηλεκτρονικά αντίγραφο της παραγγελίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που έχει δηλώσει κατά τη καταχώρηση της παραγγελίας του, το οποίο περιλαμβάνει τη λεπτομερή περιγραφή των εμπορευμάτων της παραγγελίας και έναν μοναδικό κωδικό, με τον οποίο θα μπορεί να παρακολουθήσει τη πρόοδο και εξέλιξη της παραγγελίας του.

18.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

18.1.Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (και των συνεργατών της) ή της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με τον ταχυδρομικό κώδικα (Τ.Κ.) της περιοχής που θα αποσταλλούν και θα αναγράφονται στο στάδιο της παραγγελίας.

18.2. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας θα καθοριστεί απευθείας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Καμία ευθύνη δεν φέρει η Εταιρεία που διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα, για τυχόν καθυστερήσεις ή ελλατώματα που δημιουργήθηκαν κατά την μεταφορά των προϊόντων.

19. Η λειτουργία της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, όπως ισχύει σήμερα, ενώ η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται με το παρόν ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση αυτής και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

20. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω λεπτομερώς αναγραφέντων.

21. Για οιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα καθώς και την επεξεργασία και προστασία τους κάθε υποκείμενο προσωπικών δεδομένων δύναται να απευθύνεται στον Υπεύθυνο της Εταιρείας στο email support@globally.gr και στην τηλεφωνική γραμμή (+30) 211 416 6317 Εφόσον, δε, θεωρεί ότι δεν ικανοποιείται από την απάντηση ή γενικά τον τρόπο συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των δεδομένων του, ενημερώνεται ότι έχει δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, www.dpa.gr, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, email complaints@dpa.gr).

22. Η Εταιρεία δηλώνει ότι ουδεμία άλλη χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών θα γίνει για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στους παρόντες όρους χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και, όπου απαιτείται, ρητή συγκατάθεσή του υποκειμένου.